The Alley Girls
home boekingen video foto's gastenboek

Buisiness Gala 2016Buisiness Gala 2016:
Grote hoogte worden bereikt met de show van The Alley Girls tijdens het jaarlijkse Buisiness Gala. Maar wellicht werd dit ook teweeggebracht door Astronaut en spreker André Kuipers. Even een kiekje met deze goedlachse ‘sterrenkijker’.

Muziekfeest op het Plein 2016Muziekfeest op het Plein 2016: Vele artiesten verzorgde een spetterende avondvullende show. Wij waren erbij om de sfeer erin te houden. Voetjes van de vloer en dansen maar!
Harbor Club te Scheveningen 2016Harbor Club te Scheveningen 2016: Een geweldig evenement waarbij alle gasten in gala kwamen. ‘Dress to impress’ was het thema en werkelijk iedereen gaf daaraan gehoor. Gelukkig schitterden onze jurken de sterren van de hemel. Even werden we terug gebracht naar de seventies.
Marjan Strijbosch 2016Marjan Strijbosch 2016: Als Marjan uitpakt, dan pakt ze uit! Haar feestjes zijn altijd een spectaculaire gebeurtenis! Ditmaal privé bij haar thuis gaven wij een show voor de ‘beau monde’ van Nederland. De Louboutin hakjes hebben wat gedanst deze avond.